Jäsenyys on iloinen asia!

Seuramme järjestää kilpailuja sekä erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi teemapäiviä, merkkisuorituksia ja pikkujoulut. Silloin tällöin matkaamme yhdessä myös alan tapahtumiin. Perheen pienemmät voivat osallistua hoitokerhoon, jossa opetellaan hevosiin ja niiden hoitamiseen liittyviä asioita.

Vuodelta 2022 kilpailulisenssit korvataan, jos seuran jäsenellä on hyväksytty suoritus aluekilpailuista, sijoitus kansallisista kilpailuista ja/tai hän on osallistunut kansainvälisiin kilpailuihin. Korvauksia haetaan rahastonhoitajalta vuosittain jälkikäteen vuoden loppuun mennessä.

Seura maksaa kulukorvauksia arvokisoihin osallistuneille jäsenille (SM-kisat ja sitä ylemmät)enintään 100 euroa kalenterivuodessa tai jos summa on pienempi kuin 100e, korvataan todelliset kulut. Korvaukset haetaan kuitteja vastaan vuosittain rahastonhoitajalta joulukuun loppuun mennessä. Kulukorvauksen myöntämisen edellytyksenä on, että tuen jakaminen on seuralle kyseisenä vuonna taloudellisesti mahdollista.

Jäsenet saavat alennusta seuran omien kilpailujen lähtömaksuista.

SRL.n jäsenlajit

Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja. Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen. Jäsen on juniori-ikäinen vielä sen vuoden, kun hän täyttää 18 vuotta. Lisätietoa jäseneduista löydät täältä.

SRL:n täysjäsen JUNIORI

55 euroa vuodessa!

MITÄ TARJOAA?

Maksuttoman hoitokerhon
Hippos-lehden
Tapaturmavakuutuksen

RaR:n kannatusjäsen

12 euroa vuodessa!

MITÄ TARJOAA?

Maksuttoman hoitokerhon

SRL:n täysjäsen SENIORI

62 euroa vuodessa!

MITÄ TARJOAA?

Maksuttoman hoitokerhon
Hippos-lehden
Tapaturmavakuutuksen

SRL:n perhejäsen JUNIORI

31,50 euroa vuodessa!

MITÄ TARJOAA?

Maksuttoman hoitokerhon
Tapaturmavakuutuksen

SRL:n perhejäsen SENIORI

35 euroa vuodessa!

MITÄ TARJOAA?

Maksuttoman hoitokerhon
Tapaturmavakuutuksen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä jäsensihteeriimme Suvi Hytti-Kytölään ja pistetään pyörät pyörimään! Parhaiten tavoitat hänet sähköpostitse.

suvi.hytti-kytola(a)rar.fi

Voit liittyä seuraan myös SRL:n sivulla olevalla lomakkeella

Tietosuojaseloste jäsentietojen käsittelystä.