Hoitokerho
Taluta taiten, hoida hyvin

Lapsille, nuorille, ratsastavien lasten vanhemmille ja aikuisratsastajille tarkoitettu hoitokerho kokoontuu lauantaisin 1-2 kertaa kuukaudessa hevostilan ympäristössä. Kerhossa opetellaan hevosen käsittelyä ja hoitoa, tallin sääntöjä, harrastetaan liikuntaa ja vietetään mukavaa aikaa yhdessä. Kerhoon osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Toiminta ei sisällä ratsastusta.

Kerholaisen muistilista

Huomioithan, että sandaalit ja muut kevyet jalkineet eivät ole tallikäyttöön sopivia. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti turvakärjellä varustettuja kenkiä/saappaita, muussa tapauksessa kumisaappaita. Pukeudu sään mukaan ja muista ottaa mukaasi myös työskentelyyn sopivat käsineet. Myös kypärä on hyvä olla mukana. Tarvittaessa kypärän voi lainata tallilta.

Huolellisuus ja varovaisuus kantavat pitkälle, mutta aktiivisen harrastajan kannattaa huolehtia myös vakuutusturvastaan. Suosittelemme SRL:n jäsenyyttä tai Green Card -turvaa tapaturmien varalle. Jos sinulla jo on jokin vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kiitämme sinua huolellisuudestasi.

Hoitokerho on RaR:n jäsenille ilmainen. Jos haluat ottaa osaa, mutta et ole vielä jäsen, kerhotoiminnan kustannus on 2 e/kerta. Jäsenkortit tarkastetaan määräajoin, joten pidäthän korttisi tallessa/mukana.

Tule mukaan!