syyskuu 2003

Olipa kerran ratsastusseura…

Seuran perustamisajatus lähti liikkeelle Nina Heikkolan ideasta ja ajatuksen taakse kasvoi kuuden henkilön tukijoukko. Toiminta aloitettiin syksyllä 2003 ja seuraavana keväänä seura merkittiin yhdistysrekisteriin. Kuvassa vasemmalta lukien ovat Eija Seppinen, Nina Heikkola, Maiju Lankinen, Tuija Granqvist ja Reeta Laine. Kuvasta puuttuu Oskari Tervonen. Kuvan heppa: Ingebird, kasvattajat Heikkola & Tervonen.

lokakuu 2003

toukokuu 2004

huhtikuu 2005

syyskuu 2006

lokakuu 2009

  • RaHe:n kotisivu

Seuran sivut uudistuvat

Kotisivukoneella tehdyt sivut näkevät päivänvalon. Arkeologisissa kaivauksissa on löydetty viitteitä myös aikaisemmista sivuista, mutta niiden osalta historia on yhä hämärän peitossa.

 

marraskuu 2009

lokakuu 2010

maaliskuu 2011

tammikuu 2012

Nimemme muuttui…

Vuoden 2012 alussa nimemme muuttui. Myöhemmin keväällä nimen lyhenne muotoutui lopulliseen muotoonsa RaR.

…ja logo sen myötä.

Logon suunnittelusta järjestettiin kilpailu ja voittoisan ehdotuksen suunnitteli haminalainen Mirva Turkia. Logon siluetissa esiintyy ratsukko Toni Haverinen ja Lorenz.

helmikuu 2012

elokuu 2012

Välillä huomaamme sen itsekin

Nina Heikkola on RaR:n Vuoden Juniorivalmentaja! Seura palkitsi Nina Heikkolan Vuoden Juniorivalmentaja -palkinnolla 23.8.2012. Nuori Suomi -kiertopalkinto päätettiin antaa Ninalle kiitokseksi vuosien hienosta työstä lasten ja nuorten parissa.

syyskuu 2012

Jäsenemme ovat menestyneet…

Jonathan Silfver ja Velsa ottivat seniorimestaruuden Kaakkois-Suomen alueen tiukassa kisassa. Silfver ratsasti voittoon myös viikkoa aikaisemmin Kiljavalla pidetyissä vuonohevosten koulu- ja estekisoissa!

  • lehtiartikkeli

…monilla areenoilla.

Seuraamme aikaisemmin edustanut Jaana Kivimäki on saavuttanut mm. hopeasijan vammaisratsastuksen EM-kisoissa Norjassa vuonna 2009, sekä 7. sijan Lontoon paraolympialaisissa vuonna 2012.

Avaa koko artikkelisarja pdf-tiedostona tästä.

maaliskuu 2013

Ravijärven Ratsastajat Sinun ratsastusseurasi
Voit lähettää meille postia myös osoitteella rar(at)rar.fi.
Lähetä